Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Nizip’te Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı başta olmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.
İlçede ilk olarak Nizip Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Yerlikaya’yı Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğuları, Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ve daire amirleri karşıladı. Kaymakamlıktaki ziyaretinde, daire amirleriyle tanışan Vali Yerlikaya, ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaymakamlıktaki ziyaretin ardından daire amirleriyle birlikte esnaf ve vatandaşla sohbet eden Vali Yerlikaya, ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek, karşılanması için ilgili amirlere talimat verdi. Esnaf ziyaretinin ardından Nizip Belediyesi’ne geçen Vali Yerlikaya, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali erlikaya ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki Suriyeli sığınmacıların bulunduğu konteyner ve çadır kente gitmek üzere Nizip Belediyesi’nden ayrıldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen kamp ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yavuz Oruç, Gaziantep AFAD İl Müdürü Sinan Atakan ve diğer daire amirleri Vali Yerlikaya’ya eşlik etti.