TFF 1. Lig'in 34. haftasında yarın kendi sahasında Bandırmaspor ile küme düşmeme maçı oynayacak olan Samsunspor hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladı. Kırmızı-Beyazlı ekip, hafta başından bu yana yoğun şekilde devam ettiği antrenmanlarına bu akşam son noktayı koyacak. 

Nuri Asan Tesisleri'nde kısa süreli ter idmanı gerçekleştirmesi beklenen Samsunspor, ardından kampa girip karşılaşma saatini beklemeye başlayacak. Öte yandan sakatlıkları devam eden iki futbolcudan da müjdeli haber geldi. 

KARAR ÖZKÖYLÜ'NÜN  
Savunmanın önemli isimlerinden Ercan Yazıcı'nın tamamen iyileştiği ve yarın Bandırmaspor karşılaşmasında forma giyebileceği belirtildi. Başarılı futbolcunun takıma dönmesiyle Bandırma maçında savunmada Ercan-Abdülkerim ikilisinin görev alması bekleniyor. Yine uzun süredir sakatlığı bulunan ve kritik maçta forma giymesi şüpheli olan orta saha oyuncusu Kenan Karışık'tan da sevindirici haber var. Çok iyi seviyeye geldiği belirtilen Kenan'ın da hazır olduğu ve Teknik Direktör Osman Özköylü'nün görev vermesi durumunda oynayabileceği açıklandı. Ancak Kenan'ın ilk onbirde mi yoksa ikinci devrede mi forma bulacağı henüz net değil. 

SAMSUNSPOR'UN MUHTEMEL 11'İ 

TOM MUYTERS
ERKAM 
ERCAN
ABDÜLKERİM 
MUSTAFA 
HASAN 
KENAN 
MURAT 
LUMU 
GÖKSU
KONE 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU