Canciğer olduğu kızlarından birini 6 aydır kayıp olduğunu ve artık (!) başına bir şey geldiğini düşünüp başvuruyor baba programa. VTR'lerde samimiyetsiz ağlamalar...

3 cümlesinden 2’si yıllar önce hem yılın annesi ve hem de yılın babası seçilmesi diğeri de Barış Manço… O programda neden olduğunu unuturcasına Barış Manço’dan bahsediyor. E gariplik buradan başlıyor zaten!

6 ay sonra mı? Gerçekten mi?

19 yaşında çocuğunuz kayıp. Ve aradan 6 ay geçtikten sonra arama fikrine kapılıyorsunuz. Ee bekleseydin canım erken oldu (!)  Kızlarıyla birbirlerini çok sevdiklerini her dakika konuştuklarını anlatıyor. 6 ay önce bir organizasyon şirketiyle çalıştığını, oradaki çalışanlardan Enes diye biri olduğunu ve onun kızını kaçırdığını iddia ediyor. Ama 6 gün değil 6 aydır haber alamıyor… 6 ay olmuş, şimdi mi aklına geldi?

Yalan üstüne yalan

Abdullah Arslanoğlu'nu ekranda görenler tabii Müge Anlı'ya mesaj yağdırmaya başlıyor. Daha önce 3 evlilik yaptığını ve üvey annelerinin çocuklarına şiddet gösterdiğini yazıyorlar. İsmini vermeden yayına bağlanan kadın Burçak’ın okuldan kızının arkadaşı olduğunu ve hem üvey annesinden hem de kendi babalarından şiddet gördüğünü anlatıyor. Tabii başta minnoş minnoş gözüken baba hakkında bunlar söylenince herkes şok!

Minnoş babamız tabii ki reddedecek

Asla bunları kabul etmeyip "İftira atılıyor" dedi. "Ben kızlarıma kıyamam ben ‘yılın annesi, yılın babası' seçildim, ben büyüttüm onları" diyor. "Komşular benim evimde olanı nerden bilsin" diyor. "Yalan" diyor, reddediyor ama kısa sürüyor…

Herkes kızını karısını döver!

Mesajlar ve aramalar devam edince dayanamayıp itiraf ediyor tabii. "Herkes karısını, kızını döver…" Ne? Herkes neden karısını kızını döver? Dövebilir? Bu hakkı size kim veriyor çok pardon da! Pek pardon da değil ayrıca. Nasıl bu kadar basitleştirebilirsiniz bu durumu?

5 Şubat'ta havuz keyfi!

Sosyal medya paylaşımları ortaya çıkınca iyice rezil oluyor. 5 Şubat’ta havuz keyfi yapıp kaldığı otele methiyeler yağdırdığı gönderisi ortaya çıkınca… Program başında büyük kızının programa asla katılmamasını istediğini eğer katılırsa onunla konuşmayacağını belirten ‘yılın hem anne hem de babası’ Abdullah Bey’in neden büyük kızının programa katılmasını istemediğini başta anlamamıştık. Ama artık her şey ortada sanırım. Ama durun bitmedi!

"Çocuklarımın dayak yediğini anlamadım"

Kendi yetmiyormuş gibi bir de üvey anneden şiddet gören çocukların gayet normal olduğunu ve hiçbir şekilde anlayamadığını söylüyor. Daha sonrasında nasıl anladığını sorunca da karşı komşunun ve üst komşunun anlattığını söylüyor. Hani komşular bizim evimizde ne oluyor, ne bitiyor bilmiyorlardı?

Şok üstüne şok!

Adam resmen 3 cümle kuruyor birincisi ‘Barış Manço’ya yüzük tasarlardım’ ikincisi ‘yılın annesi ve babası seçildim’ üçüncüsü ‘Kızlarımı çok seviyorum’…

Konuşmalar arttıkça adamın farkı eşlerinden 5 çocuğu daha ortaya çıkıyor. "5 çocuğun mu var?" sorusuna verdiği yanıt ise ‘Olabilir’…. Sonra bir düzeltme geliyor ve 6 çocuğu olduğu ortaya çıkıyor. Resmen sinir krizi!

Çocukları arasında ayrım yapan baba!

Demeyelim demeyelim diyorum ama gerçekten bu abi nasıl ‘yılın annesi ve babası’ seçilebildi? Attığı tokadı bile küçümsüyor. Ama zaten annesiz babasıyla birlikte büyüyen kız çocukları hayat yeterince zorken o bir ‘tokat’ büyük travmalara sebep verebiliyor...

Burçin hayatından gayet mutlu

Burçin yayına bağlanarak çok mutlu olduğunu, güzel bir ailesi olduğunu resmi nikahını kıyamasa da daha evlendiğini söylüyor. Baba hala pişkinlikle ‘Kızım ben size vurdum mu hiç?’ diye soru sorma gafletinde bulunuyor. Kızı da gayet rahatlıkla gördükleri şiddeti tane tane anlatıyor… Peki neden bu kendini rezil etme isteği… Değdi mi 40 dakika ekranda kalmana?