AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu ziyaretleri kapsamında Sağlık Sen Manisa Şubesi ve Manisa Din Görevlileri Derneğini ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında müsteşar yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti Manisa Milletvekili aday adayı olan Ömer Bozoğlu seçim çalışmaları kapsamında Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık Sen Manisa Şubesini ziyaret etti. Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat ve Yönetim Kurulu tarafından samimi bir şekilde karşılanan Bozoğlu, Bakanlık olarak Sağlık Bakanlığı ile koordineli çalışmalar yaptıklarını anlatarak sağlık camiasının sorunlarını ve sıkıntılarını yakından bildiğini kaydetti. Edindiği tecrübeleri Manisa ve Türkiye için kullanmak adına milletvekilliğine aday adayı olduğunu kaydeden Bozoğlu, milletvekili olarak Manisa’yı en iyi şekilde Ankara’da temsil edeceğini ifade etti. Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrgat da yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, STK’ların önemine değindi ve Bozoğlu’na milletvekili adaylığı yolunda başarılar diledi.
Sağlık Sen Manisa Şubesinin ardından Manisa Din Görevlileri Derneği (DİNGÖRDER)’ni ziyaret eden Bozoğlu, Dernek Başkanı Gürcan Kartal ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Kartal, ziyaretinden dolayı Bozoğlu teşekkür ederek başarılar diledi.