Bölgesel Amatör ligde mücadele eden TKİ Tavşanlı Linyitspor’a Afyonkarahisar’da moral ziyareti.

Kamp hazırlıklarını sürdüren kırmızı siyahlı ekibi Tavşanlı protokolü de yalnız bırakmadı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor’un Afyonkarahisar’da Budan Thermal Otel’deki kamp yaptığı yere giden Tavşanlı heyeti burada futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı aynı zamanda STK temsilcisi Davut Efe, Tavşanlı ilçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp ve Ak Parti Tavşanlı Gençlik Kolları Başkanı Kadir Kırca TKİ Tavşanlı Linyitspor’un kamp yaptığı Afyonkarahisar Budan Thermal Otel’de ziyaret gerçekleştirdi.

Budan Thermal Otel toplantı salonunda futbolcular ile biraraya gelen Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, ziyaret sebeplerini açıkladıktan sonra futbolculara yeni bir sezonda yeni bir takım ile üst lige çıkılması için yanlarında olduklarını ve başarı dilek ve temennilerinde bulundu.

“Şu birliği ve beraberliği gördüğüm zaman aynı heyecanı tekrar duymaya başladım” diyen Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası başkanı, aynı zamanda STK temsilcisi Davut Efe, “Geçmişte Linyitspor’un yöneticiliğini de yaptık. İnşallah bu birlik beraberlik devam eder. Allah’ın izniyle bu birlik ve beraberlik ile yeni heyecan ve yeni sinerji olacak. Kaybettiğimiz liglere toparlanarak geri döneceğiz inşallah. Takımda bir ruh vardı, birlik beraberlik vardı. İnşallah sizler o birlik ve beraberliği sağlamada faktör olacaksınız. Tavşanlı’da yeni bir heyecan ve beklentiler var. Bizim de desteklerimizle geçmişteki gibi her yıl hedeflere yükselerek gideriz. Ben de lisanslı futbolculardanım ve Linyitspor diğer tüm takımlar ve futbolcular için bir hedef olmuştur. İnşallah rabbim birlik ve beraberlik versin” ifadelerini kullandı.

İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Mehmet Demiralp ise, “Süper Lig kapsından dönen takımımızın o zamanlarda yükselişinde ruhu vardı. “Ben bu takım için çok önemli birisiyim, bu takım ben olmazsam eksiktir. Ben arkadaşım için de koşmam lazım dersek ve bu ruhu yakalarsak tekrar başarılar elde ederiz. Tavşanlı herşeyi ile hazır. Biz Gençlik spor olarak yöneticiler olarak sizlerin yanınızdayız. İnşallah elde edeceğimiz başarılar ile şampiyonluk elde ederiz. Bizlerin buraya gelmemizin sebebi ise başarının fitilini ateşlemektir ve daima sizlerin yanınızda olduğumuzu hissettirmektir. Biz her ne şartta olursa olsun sizlerin yanınızdayız" diye konuştu.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadir Kırca, takımın her zaman tribünde ve her platformda yanlarında olduklarını başarı elde edilmesi için gereken ne varsa üzerlerine düşeni yapacaklarının sözünü verdi.

Daha sonra ise futbolcular tek tek kendilerini tanıttıktan sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı alındı. (Tİ - EFE)