Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tosya Ziraat Odası olağan genel kurulunu yaptı. Esnaf Lokali’nde yapılan genel kurula Belediye Başkanı Kazım Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Ak Parti 25.Dönem Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Zafer Nalbantoğlu, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, MHP Tosya İlçe Başkanı Muvaffak Etyemez, misafirler ve delegeler katıldı.
Divan kurulunun belirlenmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu. Faaliyet raporu ve gelir gider hesaplarının okunmasının ardından üyelerin oyuna sunularak ibra edildi.
Genel kurulda konuşan Ahmet Akdiken devam eden projelerinin olduğunu belirterek tamamlamak için tekrar aday olduğunu söyledi. Akdiken; “26. cı Olağan Genel kurulumuza katılımınızdan dolayı Şahsım ve Yönetim Kurulum ve Oda Meclisim adına hepinize ayrı ayrı hoş geldiniz der, en derin saygı ve muhabbetlerimi sunarım. Hoş Geldiniz, Safalar Getirdiniz” diyerek katılımcıları selamladı.Yıllık faaliyetlerini anlatan Akdiken projelerini anlattı. Katılımcılara teşekkür eden seçimin hayırlı olması dileklerinde bulundu.Toplantıda konuşan Ali Sarıkayalı’da katılımcılara teşekkür ederek projelerini anlattı ve seçimin hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Genel kurul toplantısında mahreç konusunda çalışmaları yürüten Dr. Hasan Akay ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Sezer’e plaket verildi.Konuşmaların ardından seçim yapıldı. 74 delegenin oy kullandığı seçime Ahmet Akdiken ve Ali Sarıkayalı olarak iki liste katıldı. 2 Oyun geçersiz olduğu seçimde Ahmet Akdiken ve ekibi 52 oy alarak tekrar seçilirken, Ali Sarıkayalı ve ekibi 20 oy aldı.