İzmir Barosunda stajlarını sürdüren stajyer avukatlar, baro tarafından düzenlenen bir tekne turunda eğitim döneminin yorgunluğunu attı.

İzmir Barosu, stajyer avukatlar tekne turu düzenlendi. Düzenlenen turda avukat adayları, bol bol eğitim döneminin stresini ve yorgunluğunu atarak keyifli dakikalar geçirdi. 300’e yakın stajyer avukatın katıldığı gezide ayrıca, Baro Başkanı Avukat Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Çetin, Baro Yönetim Kurulu üyeleri Avukat Gonca Arkoç, Avukat Nilay Ertem Durlu, Avukat Betül Harmanşah yer aldı.

İzmir Baro Başkanı Avukat Aydın Özcan, stajyer avukatların kaynaşmasının ve staj eğitim döneminin yorgunluğunu birlikte atarak yeni bir döneme hep birlikte başlamanın amaçlandığını söyledi. “Staj eğitim merkezinde gönüllü olarak ders veren doksana yakın meslektaşıma da verdikleri emekler için teşekkür ediyorum” diyen Özcan, İzmir Barosunda stajyer avukat olmanın da, genç avukat olmanın da bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. Özcan, genç avukatların mesleğe başladıklarında yaşayabilecekleri sıkıntıları bir an önce aşmalarını sağlamak amacıyla CMK seminer çalışmalarının her ay düzenli olarak yapıldığını, bunun yanı sıra genç ofislerin açıldığını da sözlerine ekledi.