TSK’dan yapılan açıklamada, “Hatay Amanos Dağları'nda 14 Şubat 2017 tarihinde PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma esnasında bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.
HATAY VALİLİĞİ: 1 ASKER ŞEHİT OLDU
Hatay Valiliği, Amanoslar bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının muhtemel barınma alanları ile sığınaklarına yönelik olarak başlatılan operasyonlarda bir askerin şehit olduğunu bildirdi.
Valilikten yapılan açıklamada, “Bölgede sürdürülen operasyonlarda 14 Şubat 2017 Salı günü saat 14.30'da yaşanan sıcak temas sonucunda kahraman silahlı kuvvetlerimize mensup 1 askerimiz şehit olmuştur” denildi.
Bölgede operasyonların devam ettiği belirtilen açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarına ait olduğu tespit edilen bir depo içerisinde bulunan malzemelerin de imha edildiği kaydedildi.

Kaynak:Sözcü