Erzincan’da Ortaokullar arası 100 Temel Eser Okuma Yarışması ve liseler arası Mustafa Kutlu Öykü Yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.
Erzincan Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, , Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Polat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, resmi kurum müdürleri, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, idareci, öğretmen ve öğrenciler katılım gösterdi.
Erzincan’da ortaokul ve liselerde okuyan öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak, çocukları internet ve televizyondan uzaklaştırarak kitaplara çekmek, okuduklarını sözlü ve yazılı ifade etme kabiliyeti kazandırmak, öğrencileri sağlıklı bir gelecek hazırlamak amacıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Vali Süleyman Kahraman, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Polat, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Sarak, İl Millî Eğitim Müdürümüz Aziz Gün tarafından verildi.