Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Topluluğu Giresun Cezaevi’de bulunan hükümlü ve tutuklulara moral konseri verdi.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Cezeevi Müdürü Hasan Çift, savcı, hakim, cezaevi ikinci müdürleri ile yaklaşık 120 hükümlü ve tutuklunun izlediği Türk Halk Müziği konserinde Şef Muzaffer Aslan yönetimindeki saz ve ses sanatçıları bir birinden güzel eserleri seslendirdiler. Solistler Serdar Gür ve Ahmet Met tarafından seslendirilen eserlere zaman zaman hükümlü ve tutuklularda eşlik etti. Konser sonrası Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Şef Muzaffer Aslan’a çiçek takdim ederek, saz ve ses sanatçılarını kutladı.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, cezaevlerinde bulunan vatandaşlarında toplumun bir parçası, bir gerçeği olduğunu, kader mahkûmlarını hiçbir zaman unutmadıklarını ifade etti.
Giresun Cezaevi yetkilileri önümüzdeki günlerde daha kapsamlı bir organizasyon yapmayı planladıklarını, katkılarından dolayı Belediye Konservatuarı’na teşekkür ettiklerini dile getirdiler.