Mersin’de 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılan Türkiye Şampiyonası’nda gruplarında birinci olan Manavgat Belediyesispor U-14 takımının futbolcuları, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen tarafından birer Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.
Manavgat Belediyespor U-14 takımının genç futbolcuları Belediyespor Koordinatörü Ahmet Ersoy ve antrenörleri Volkan Mercanoğlu ile birlikte Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i makamında ziyaret etti. Futbolcuların Mersin’de elde ettikleri başarıdan çok memnun olduğunu, onurlandığını dile getiren Başkan Sözen, daha büyük başarılar beklediğini söyledi.
Sporculara Cumhuriyet altını hediye eden Başkan Sözen, "Manavgat genelinde futbol alt yapısını genç sporcularımızla yapıyoruz. Başarılı sporcuların yetişmesi için belediyemizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Gençlerimiz, Atatürk Stadyumu’nda diledikleri gibi antrenman yapıyor, tesislerden faydalanabiliyor. Bu Manavgat için önemli bir gelişmedir. Dileğimiz, gençlerimize sağladığımız imkanlarla daha çok çalışıp, büyük başarılara imza atmalarıdır" dedi.