Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha önce taahhüt ettiği sosyal tesisi bulunmayan her mahalleye sosyal tesis projesini hayata geçirdiklerini belirterek, 12 mahallede inşaat çalışmalarının başladığını söyledi. Başkan Fadıloğlu, sosyal tesisi bulunmayan birçok mahalleye daha sosyal tesis yapılacağı müjdesini verdi.
Sosyal ve kültürel Belediyecilik anlayışıyla mahalle-köy ayrımı yapmaksızın ilçe genelinde birçok projeyi hayata geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Köylerin mahalle statüsüne geçmesiyle birlikte hizmet ağını genişleten Şehitkamil Belediyesi, yeni mahallelerde yol, kaldırım, asfalt ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyet hizmetlerini de yapmaya devam ediyor. Başkan Rıdvan Fadıloğlu’nun daha önce taahhüt ettiği her mahalleye sosyal tesis projesiyle, sosyal tesisi bulunmayan mahallelere sosyal tesis yapımı hızla devam ediyor. Bağbaşı Mahallesi’ndeki sosyal tesisin inşaat çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
“MİLLETİMİZE HİZMET EDEBİLMEK ADINA VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”
Yer temini yapılan 12 mahallede inşaat çalışmalarına hızlı bir şekilde başlandığını dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Son düzenlemeyle birlikte hizmet ağımız genişledi ve köylerimizde artık mahalle statüsüne döndü. Köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın da sosyal ve kültürel etkinliklerine katkı sunmak adına taahhüt ettiğimiz mahalle evlerinin yapımına başladık. Şuanda yer temini yapılan 12 mahallemizde inşaat çalışmaları başladı. 4 Mahallemizde ise yer temini yapıldı ve önümüzdeki günlerde oraların da inşaat çalışmalarına başlayacağız. Yapımına başlanılan sosyal tesislerimiz 2 katlı olmak üzere içerisinde çok amaçlı salon, taziye evi, muhtar odası ve doktor odası en kısa sürede halkımızın hizmetine sunulmuş olacak. 12 mahallemizde yapılan sosyal tesisleri en kısa sürede tamamlayıp milletimizin hizmetine sunacağız. Diğer sosyal tesisi bulunmayan mahallelerimizde de çalışmalar devam ediyor. Onların da yer tespitleri yapıldıktan sonra en kısa zamanda sosyal tesislerin yapılacağı müjdesini veriyorum. Milletimize hizmet edebilmek adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben şimdiden sosyal tesisi yapılan 12 mahallemize bu sosyal tesislerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.