Cemal EKENTOK/ BURSA, () - YENİ sezon hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde sürdüren Bursaspor, günü 3 çalışma yaparak tamamladı. Yeşil beyazlılar 1 günlük moral iznine çıktı. 
Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde sabah 07.30’da yeşil beyazlı futbolcular, kondisyon çalışması yaptı. Bursaspor, öğle saatlerinde ise spor merkezi salonunda yaklaşık 1 saat devam eden ağırlık çalışması gerçekleştirdi. Havanın sıcak olması nedeniyle Ertuğrul Sağlam günün son çalışmasını 30 dakikalık rötarla başlattı. Çalışma öncesinde futbolcularıyla saha içerisinde toplantı yapan Sağlam, "Bir hafta iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Yarın izinli yapacağız. Ardından bir sonraki haftada tempomuz daha da artmış olacak” dedi.
Daha sonra futbolcular 3 ayrı gruba ayrılarak, bir grup istasyonda çabukluk çalışması yaparken, diğerleri 5’e 2 pas pres oynadı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma yarı alanda yapılan pres, ardından çiftkale mücadele ile sona erdi. Sağ ayak tendonun da sıkıntı yaşayan ve havuz tedavisi uygulanan Ozan İpek ile Oğuz Han Aynaoğlu son çalışmada yer almadı.
BUGÜN İZİNLİLER
Bursaspor’da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeşil beyazlı futbolculara 1 günlük moral izni verdi. Ancak Milli Takımlar nedeniyle izinli olan futbolcular sabah bir antrenman yapacak. Yeşil beyazlılar, Cuma sabahı çalışmalara yeniden başlayacak.
BELLUSCHİ’NİN MENAJERİ GELMEDİ
Bursaspor’dan ayrılmak isteyen ve izin süresi dolmasına karşın çalışmalara katılmayan Arjantinli Fernandao Belluschi’nin menajeri Özlüce’de beklenmesine karşın gelmedi. Yeşil beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman, “Bekledik Belluschi’nin menajeri gelmedi. Telefonla da ulaşamadık” dedi.

FOTOĞRAFLI