Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (DESKKKOP) ve Düzce Esnaf Odaları Birliği’ni (DESOB) ziyaret etti.
Vali Ali Fidan iade-i ziyaretlerde bulundu. Fidan Bu kapsamda ilk olarak ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve yöneyim kurulu üyelerini ziyaret etti. Fidan, ziyaretin bir iade-i ziyaret olduğunu, sporla ilgili istişare yapmak üzere burada olduğunu belirtti ve ”Arkadaşlarımız ve başkanımız bizi ziyaret etmişti bizde iadei ziyarete bulunduk. Bizde hem kendilerini ziyaret ederek mekanlarını görmek istedik ve spora ilişkin hasbihal etmek istedik. Düzce’mizde sportif faaliyetleri ne düzeyde neler yapıyoruz el ele iyisini nasıl yaparız bunun istişaresini yapmak, bu konuda arkadaşlarla sohbet etmek üzere buraya geldik. Yaptığım tespitlere göre Düzce de ciddi bir spor potansiyeli var. İlimiz dinamik bir nüfusa sahip bu potansiyeli daha iyi nasıl kullanırız. Spor birçok derdin devası çocuklarımızı, gençlerimizi sportif faaliyetlere daha iyi nasıl teşvik ederiz ve çocuklarımızı nasıl kötü alışkanlıklardan uzak tutarız bunu konuştuk” dedi.
ERTAN TAŞLI’YA ZİYARET
Vali Ali Fidan, Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı ve yönetim kurulu üyelerine iadei ziyarette bulundu. Düzce Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve kooperatif faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
DESOB’A ZİYARET
Valisi Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğine iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarete DESOB bünyesindeki Oda Başkan ve Temsilcileri hazır bulundu. DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı esnafın durumu ile ilgili bilgiler aktardı.