Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen OMÜ Öğrenci Konseyi Futbol Turnuvası’nda başlama vuruşunu yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yaptığı kısa futbol şovu ile öğrencilerden alkış aldı.
OMÜ Öğrenci Konseyi tarafından, Atakum Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen OMÜ 7. Geleneksel Öğrenci Konseyi Futbol Turnuvası başladı. OMÜ’ye bağlı farklı fakültelerden 88 takımın kıyasıya mücadele edeceği turnuvanın ilk maçında başlama vuruşunu OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu ile birlikte yapan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, öğrencilere kısa bir futbol şovu yapmayı da ihmal etmedi.
Öğrencilerin kaynaşmasını ve sosyal etkinliklerin sportif faaliyetler ile süslenmesini hedeflediklerine imkan sağlamak için turnuvanın düzenlendiğini söyleyen OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın da katkılarıyla güçlü bir turnuva gerçekleştiriyoruz. 88 takımın mücadele edeceği turnuva ile sosyal etkinliklerimizi sportif faaliyetlerle süslüyoruz. Bugün de Başkan Taşçı’nın da katılımıyla bu önemli etkinliğimizi başlattık” dedi.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nin Atakum ilçesinde bulunmasının, üniversiteli gençlere karşı sorumluluklarını daha da arttırdığını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Öğrencilerle yakın ilişki halindeyiz. Özellikle OMÜ Öğrenci Konseyi ile ortaklaşa adımlar atıyoruz. Bu adımlardan bir tanesi de futbol turnuvası. Farklı şehirlerden şehrimize gelmiş, ailelerinin bizlere emaneti olarak gördüğümüz OMÜ öğrencilerine faaliyetlerinde her zaman destekçiyiz” diye konuştu.
TAŞÇI’DAN FUTBOL ŞOV
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, OMÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Ali Sarıalioğlu ile birlikte ilk maçın başlama vuruşunu yaptı. Futbola meraklı olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, öğrencilere kısa bir futbol gösterisi yaptı. Başkan Taşçı’nın yaptığı hareketler öğrencilerden alkış aldı.