AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Halkımız bol keseden çift maaş dağıtanların yalanlarına kanmadan, Allah’ın izniyle bu istikrarı sürdürüp, ekonomik büyümeyi hükümetimiz sağlayacaktır" dedi.
Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Bafra ilçesinde gezi ve incelemelerde bulundu. Bafra’nın mahallelerini ziyaret eden Hocaoğlu,vatandaşlarla sohbet ederek kendisine iletilen sorun ve istekleri dinledi. Hocaoğlu, "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. 7 Haziran seçimleri sıradan bir seçim değil, Türkiye’nin istikametinin belirleneceği bir seçim" diye konuştu.
Halkın istikrar ve kalkınmadan yana olduğunu kaydeden Hocaoğlu, vatandaşların yeni Anayasa, istikrar ve huzurdan yana oylarını kullanacaklarını düşündüğünü belirtti.
7 Haziran seçimlerinin bütün seçimlerden daha önemli olduğuna dikkat çeken Hocaoğlu, "7 Haziran seçimleri, yeni Türkiye’nin inşa sürecinin temel atma projesidir. İnşallah hep birlikte bu seçimlerde sandıklara giderek, kurucu liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na sahip çıkacağız. İnşallah Türkiye’yi daha ileri noktalara taşıyacağız. Halkımız bol keseden çift maaş dağıtanların yalanlarına kanmadan, Allah’ın izniyle bu istikrarı sürdürüp, ekonomik büyümeyi hükümetimiz sağlayacaktır" şeklinde konuştu.
AK Parti’nin yaptığı hizmetleri bir bir saymanın mümkün olmadığını ifade eden Yılmaz Hocaoğlu, "Ulaşımda, sağlıkta ve eğitimde birçok hizmetler yaptık. Konuşmak kolay, muhalefetin konuşmalarını hep beraber izliyorsunuz. İmam Hatip liselerinin orta kısımlarını kapattılar. Siz ne yaptınız? Onlara hadlerini sandıkta bildirdiniz. Şimdi muhalefet partileri ne yapmak istiyor? Bu defa zorunlu din dersi eğitimini kaldırmak istiyorlar, diyaneti kaldırmak istiyorlar, 8 yıllık kesintisiz eğitim getirmek istiyorlar. Yeniden imam hatiplerin orta kısmını kapatmak istiyorlar. Bu konuşmaları daha öncede dinlemiştik. Siz, bunlara 7 Haziran 2015 seçimlerinde hadlerini bir kez daha bildireceksiniz" dedi.