Onur ATIŞ / İZMİR, ()- TURKISH Airlines Euroleague C Grubu'ndaki 6'ncı maçında perşembe günü deplasmanda Barcelona Lassa ile karşılaşacak Pınar Karşıyaka'da çifte sancı var.
Pınar Karşıyaka'da dev randevu öncesi Justin Carter'dan sonra Juan Palacios'un da sakatlanması can sıkarken 2 oyuncunun forma giymesinin zor olduğu açıklandı. Başantrenör Ufuk Sarıca, 2 hafta önce Anadolu Efes karşılaşmasında sol ayak bileğinden sakatlanan Carter'ın Zielona Gora ve Royal Halı Gaziantep maçlarında oynamadığını hatırlatarak, "Henüz antrenmanlara başlamadı. Durumu kritik" dedi.

Palacios'un ise Royal Halı Gaziantep randevusunda belinden sakatlandığı bilgisini veren Ufuk Sarıca, "Palacios da ribaund mücadelesinde sert bir şekilde yere düştü. Ağrıları var. Maça yetiştirilmesi için herkes seferber oldu. İyi haber bekliyoruz" diye konuştu. Barcelona Lassa'nın Euroleagu'de evinde oynadığı 3 maçı da kazandığını ifade eden Sarıca sözlerini şöyle tamamlardı:
"Rakibimiz Zielona Gora, Panathinaikos ve Lokomotiv Kuban'ı İspanya'da mağlup etti. Evlerinde etkili oynuyorlar. Grupta ise tek yenilgiyi bizden aldılar. Barcelona'yı orada yenmek ekstra bir galibiyet olur."