ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde hafta sonu sahasında Adana BOTAŞ'la karşılaşacak Orduspor, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumartesi günü saat 14.00'te yapacakları Adana BOTAŞ maçının çok zor geçeceğini belirtti.

Karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Durur, rakiplerinin geçen hafta Galatasaray Odeabank'ı yenerek gücünü ortaya koyduğunu söyledi. 

Durur, Adana BOTAŞ karşılaşmasının Orduspor'un hedef maçları arasında yer aldığını vurgulayarak, "Play-off'lara kalmak adına mutlak kazanmamız gereken bir maç. Bunun için çok iyi hazırlanıyoruz. Rakibimizin gücü ve kadro kalitesi ortada. Her şeye rağmen sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu anlamda oyuncularıma güveniyorum. İnşallah taraftarımızın önünde gülen taraf olmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu önemli maçta taraftarlardan destek beklediklerini belirten Durur, "Herkesi maçın oynanacağı Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'na bekliyoruz. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var" diye konuştu. 

Durur, maç öncesi kadrolarında eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.