SPOR Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Manisa'da ağırladığı Gaziantepspor ile golsüz berabere kalan Akhisar Belediyespor, maçtan sonra hem mutluluğu, hem de üzüntüyü yaşadı.
Dogulao'nun 57'nci dakikada kırmızı kart görmesi yüzünden 10 kişi tamamladıkları maçta özellikle ilk yarının son yarım saatinde çok etkili oynadıklarını vurgulayan teknik direktör Cihat Arslan, "Elbette galip gelemediğimiz için üzgünüz. Ancak bu ligde alınan her puan önemlidir. Bu yüzden 1 puan için mutluyuz" dedi.
Taraftarların Akhisar Arena'nın inşaatında yaşanan gecikmeye yönelik protestolarına da değinen Cihat Arslan, bu konuda şunları söyledi:
"Ne yazık ki şu anda bir stada sahip değiliz ve her maçımızı adeta deplasmanda oynuyoruz. Süper Lig'in tek ilçe takımıyız. Arkamızda güçlü bir taraftar kitlesi yok. Akhisarlılardan ricam, bu şartlarda bizi yalnız bırakmasınlar. Güçlükleri onların desteğiyle aşabiliriz."
Gelecek hafta ligin 5'inci hafta müsabakasında cuma günü İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir'le karşılaşacak yeşil siyahlı ekip, hazırlıklarına yarın başlayacak.