AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, her gittiği seçim ziyaretinde ilgi ile karşılanıyor. Karaca, Çay ve Çavuşlar mahallelerine giden Özlü’ye miting gibi karşılama gerçekleştirildi.
Ak Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, seçim gezileri kapsamında gittiği Karaca mahallesinde coşku ile karşılandı. Sohbet toplantısı olmasına karşın, toplanan vatandaşlar AK Partiye ve Faruk Özlü’ye tezahüratlar yaparak destek verdi. AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Faruk Özlü, mahalle gezilerine başladı. Bu kapsamda Karaca, Çay ve Çavuşlar mahallerinde vatandaşlarla buluşan Özlü, “ Sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Çünkü bizim hedeflerimiz var. 2023 hedeflerimize de sizlerin desteği ile ulaşabiliriz. Amacımız 2023 yılında Dünyanın en güçlü ilk 10 ülkesi arasında yer almak. Bizim inancımız tam ve sizlerin de bize olan desteği bizi çok mutlu ediyor. Birlikte çok güzel işler başaracağız” diye konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili adayı Faruk Özlü, vatandaşların ilgisinden dolayı memnun olduğunu belirterek, “Miting gibi sohbet toplantısı oldu. Sandıklarda da bu ilgiyi görmek istiyoruz” dedi.