Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, sezon sonuna kadar teknik direktör Slaven Bilic ile devam edeceklerini söyledi.
Beşiktaş yönetimin bugün yaptığı toplantının ardından basın nsözcüsü Metin Albayrak basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“OPSİYONUNUN DEVAM ETME YA DA ETMEME KONUSUNDA KONUŞACAĞIZ”
Bugün yönetim kurulunun toplandığını belirten Metin Albayrak, “Hocamız Slaven Bilic ile sezon sonuna kadar devam etme kararı çıktı. Hocamız sezon sonuna kadar takımımızın başında. Sezon sonunda ise sözleşme bitiyor. Karşılıklı oturulup konuşacağız. Opsiyonunun devam etme yada etmeme konusunda konuşacağız. Şu anda hocamız takımımızın başında Galatasaray ve Gençlerbirliği maçına hocamızla beraber çıkacağız” dedi.
“SEZON SONUNA KADAR DEVAM ETME KARARI ALDIK”
Basın mensuplarının Torku Konyaspor maçı ardından Slaven Bilic’in sözlerinin hatırlatılması üzerine Metin Albayrak, Slaven Bilic’in kalmak istediğini belirttiğini vurgulayarak, “Ancak yönetimin böyle bir tasarrufu olabilir diye bir açıklama yapmıştı. O anlamda da bizde arkadaşlarla beraber değerlendirdik. Sezon sonuna kadar devam etme kararı aldık. Tabi ki bu mağlubiyetten sonra hocamızın vermiş olduğu beyanattan sonra birçok isim yazılıp çiziliyor. Bunların hiç birinin aslı astarı yoktur. Herhangi bir şekilde görüşülmüş, görüşmekte olduğumuz hiçbir hoca söz konusu değil. Lig devam ediyor ve ligin sonunda bir karar vereceğiz” diye konuştu.
Beşiktaş Basın sözcüsü Metin Albayrak, basında çıktığı gibi Bilic’in Gökhan Töre veya herhangi bir futbolcu ile sıkıntısının olmadığını söyledi.
“SON İKİ KALAN MAÇIMIZI HOCAMIZLA DEVAM EDECEĞİZ”
Basın mensuplarının son iki maçın kazanılması durumunda Slaven Bilic ile devam edip etmeyecekleri hakkındaki soruya ise Albayrak, “Hocamızla ilgili basında; gitti, istifa etti, başka hoca geliyor falan diye yazılar çıktı. Bu tür spekülasyonlara son vermek amacı ile bu açıklamayı yapıyoruz. Hocamız sezon sonuna kadar takımın başındadır. Son iki kalan maçımıza hocamızla devam edeceğiz. Sezon sonunda sözleşmesi bittiği için karşılıklı opsiyonuna devam edip etmeyeceğimiz hakkında konuşacağız” şeklinde cevap verdi.