Tokat’ın Niksar ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kolları Teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen programa MHP İlçe Başkanı Ahmet Duran Ünverdi, MHP Kadın Kolları Başkanı Arzu Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri ile MHP Tokat Milletvekili Aday Adayı Afşin Ünverdi ve çok sayıda kadın katılarak bu anlamlı günü kutladılar.
Kadınların her zaman desteğini aldıklarını vurgulayan MHP Niksar İlçe Başkanı Ahmet Duran Ünverdi, “Bu özel ve anlamlı günde bile çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Anlarımızın bacılarımızın kardeşlerimizin çocuklarımızın daha güzel bir Niksar’da yaşamaları için var gücümüzle çalışıyoruz. Kıymetli kadınlarımızın bizlere verdiği destekle yolumuza devam ediyoruz” dedi.
MHP Kadın Kolları Başkanı Arzu Şahin ise, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Tüm Dünya Kadınları için büyük önem arz etmektedir. Fakat Türk kadını için ayrı bir öneme sahiptir. Türk kadını dünyanın en cesur ve gazi unvanını taşıyan tek kadındır. Bizlerde MHP’li olarak Niksarlı kadınlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına yola çıkmış bulunmaktayız” diye konuştu.