Tekirdağ’da yapılan 13-14 Yaş Grubu Serbest ve Grekoromen Stil Güreş grup müsabakalarında mindere çıkarak takım halinde üçüncü olan Yalovalı güreşçiler, Güreş İl Temsilcisi Selim Acar ve beden eğitimi öğretmeni Nurettin Aras ile birlikte Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti.
Sporcuları tebrik eden Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Yapılan müsabakalarda derece elde ederek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elden sporcularımızı tebrik ediyorum. Başta sporcu ailelerine, okul idarecilerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize ve antrenörlerimizi teşekkür ederim" dedi.
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde gerçekleştirilen ve 15 ilin katıldığı grup müsabakalarında Yalova takımı 1 ikincilik ve 6 tane de üçüncülük elde etmişti. Yalova adına grekoromen stilde mindere çıkan Eray Karahasan gümüş, Emrecan Karahasan, Oğuz Kaan Çotuk, Raşit Bulut ve Yiğit Furkan Tezkoşan bronz madalyayı kazanmıştı. Serbest stilde ise Bilal Özgür ve Muhammet Kopuz bronz madalyanın sahibi olan Yalovalı güreşçiler olmuştu.