İlkadım Belediyesi Kent Konseyi ile Tema Vakfı Samsun Temsilciliği 21 Mart Dünya Ormancılık Günü nedeniyle fotoğraf sergisi düzenledi.
Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde (AVM) düzenlenen serginin açılışına Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, İlkadım Belediye Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu, Yahya Çinkıl ve Musa Yüksel, İlkadım Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Bünyamin Kocaoğlu, Tema Vakfı Samsun İl Temsilcisi Ömer Faruk Sönmez, Tema gönüllüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesi konuşan Tema Vakfı Samsun İl Temsilcisi Ömer Faruk Sönmez, “Her yıl yaptığımız serginin bu yılkini biraz biyolojik çeşitlilik üzerine yaptık. 4 arkadaşımız ile birlikte ‘Bizim Kelebeklerimiz-Bizim Çiçeklerimiz’ adı altında sergi düzenledik. Bu sergimizde benim, Hacize Bozoğlu, Hilmi Uzun ve Türkan Karaboğa’nın resimleri bulunuyor” dedi.
Konuşmanın ardından Orman ve Su İşleri 11. Bölge Müdürü Mehmet Sıddık Kılınçer, İlkadım Belediye Başkan Yardımcıları ve Tema Vakfı Samsun İl Temsilcisi Ömer Faruk Sönmez, açılış için kurdeleyi kesmek yerine kurdelenin düğümünü çözerek fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdiler.
Açılışın ardından Tema Vakfı Samsun İl Temsilcisi Sönmez, katılımcılara sergideki fotoğraflar hakkında bilgi verdi.
40 adet fotoğrafın bulunduğu sergi 23-29 Mart tarihleri arasında sanatseverlere açık olacak.