Türk Kızılayı Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’ü ziyaret etti.
Kozan’ın ihtiyaçlarından ve projelerinden bahseden Başkan Öztürk, ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Öztürk, Türk toplumu için sivil toplum kuruluşlarının öneminin büyük olduğuna dikkat çekerek, “Türk Kızılayı’nın hizmetlerini ve yardımlarını takdir ediyoruz. Yardımsever insanlarımıza afet, yokluk gibi kötü zamanlarda her zaman yanımızda olan Kızılay’a destek vermeli” diye konuştu.
Kozan’ı Çukurova’nın en gözde ilçesi yapmak için çalışacağını da ifade eden Başkan Öztürk, halkın güvenin boşa çıkarmayacaklarını söyledi.
Başkan Saygılı ise Öztürk’ü tebrik ederek başarılar diledi. Türk Kızılayı’nın Türk milletinin zor gününde muhtacın yanında olan bir kuruluş olduğunu vurgulayan Saygılı, “İlk yardım afet ve kan ile ilgili eğitimlerimiz ve ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızla Kozan için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Türk Kızılayı Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı’ya Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Çetinkaya, Mahmut Nimet Dalkır, Şaban Üçgül ve Genel Hizmet Yöneticisi Gülderen Ayçin Neşeliler eşlik etti.
Ziyaret sonunda Kızılaycılar Başkan Öztürk’e hediye takdim ettiler.