PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, 4 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’de başlayacak olan kampın ertelenmesinin ardından Nuri Asan Spor Tesisleri’nde çalışmalarına devam etti. Futbolcular, antrenörler Kenan Yelek ve Yunus Şenocak eşliğinde günü tek idmanla geçirdi. Düz koşu ile başlayan idman istasyon çalışması ve taktik çalışmasıyla son buldu. Tatil yaptığı Hollanda’dan dönen başarılı orta saha oyuncusu Hasan Kılıç, süper lig ekiplerinden birkaç takımın kendisiyle ilgilendiğini belirterek gitmek istediğini söyledi.

“SÜPER LİGDEN İLGİLENENLER VAR, GİTMEK İSTİYORUM”

Süper lig ekiplerinden bazılarının kendisini istediğini belirten Hasan Kılıç, “Birkaç süper lig ekibi benimle ilgileniyor. Ben de geleceğim açısından süper ligde oynamak için takımdan ayrılmak istiyorum. Yöneticilerimiz bana takımda kalmam konusunda düşüncelerini belirttiler. İlerleyen süreçte ne olacak bakacağız” dedi.

ZEREN: "HASAN BİZİM SÖZLEŞMELİ FUTBOLCUMUZ”

Takımın son durumu hakkında değerlendirmelerde bulunan Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, “Hasan bizim sözleşmeli futbolcumuz. Bu sene de bizimle beraber olacak. Takım Pazartesi veya en geç salı günü kampa gidecek. Ön protokol imzaladığımız oyuncular ile pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacağız. Kamp kadrosuna Samsun’da antrenmana çıkan bütün genç oyuncular getirilmeyecek. Teknik heyetin raporu doğrultusunda geçer not alan gençler kampa götürülecek” diye konuştu.

N’DOYE GİTTİ, OFOEDU GELDİ

Ülkesinde izinde olan Samsunspor’un Nijeryalı genç yıldızı Ofoedu, tatil süresinin bitmesinin ardından bugün Samsun’a gelerek takıma katıldı. Ofeodu takım antrenmanlarına Hasan Kılıç ile birlikte kampta katılacak. Samsunspor’un İspanya’nın Atletico Madrid B takımından denenmek için Samsun’a getirdiği Momar N’Doye teknik ekipten olumlu rapor alamayınca takımdan gönderildi ve bugünkü idmanda yer almadı.