PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile sürdürdü.
Yardımcı antrenörler Hayati Soydaş, Yaşar Duran, Ersin Aka ve Selçuk Erdoğan'ın hazır bulunduğu antrenmanda oyuncularının bütün talimatlarına uyması ve üstün gayretlerinin kendisini memnun ettiğini belirten teknik direktör Ünal Karaman, "Futbolcularımın çalışma isteğinden çok memnunum. Zirve yolunda çok önemli bir virajdayız. Tam anlamıyla kenetlenerek hedefe ilerliyoruz" dedi.
Mavi lacivertli takım, Cuma sabahı yapacağı son antrenmanın ardından 13.35'de havayoluyla Karşıyaka maçını oynayacağı İzmir'e geçecek.
ADANA TİCARET BORSASI İLE ÖZEL ACIBADEM HASTANESİ'NDEN DESTEK
Adana Demirspor Yönetimi'nin kulübe maddi destek sağlaması için başlattığı 1940 Hediye Paket Projesi'ne Adana Ticaret Borsası ile Özel Acıbadem Hastanesi'de destek verdi.
Şahin Bilgiç başkanlığında oluşturulan Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu, göreve geldiği ilk gün Adana Demirspor Kulübü'nün 1940 Projesi'ne destek vererek hadiye paketinden satın aldı.
Mavi lacivertli kulübün başkan vekili Ümit Onatça, As Başkan Emin Yumuşak ve yönetim kurulu üyesi Şevket Aydoğdu, yeni seçilen Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Borsa Meclis Başkanı Sabahattin Yumuşak'ı ziyaret ederek 'Hayırlı olsun' dedi.
Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu'nu başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Bilgiç, hediye paketinden aldı.
Daha sonra Özel Acıbadem Hastanesi'ni de ziyaret eden Demirspor Yönetimi, hastane genel direktörü ve Başhekim Prof. Dr. Bülent Soyupak ile görüştü. Hediye paketinden 2 tane alan Soyupak da Adana Demirspor'un projesine destek verdi.

FOTOĞRAF