AK Parti 22. ve 23. Dönem Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çerçi, Karaköy esnafını ziyaret etti.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yrd.Doç. Dr. Mehmet Çerçi, Karaköy’ün en işlek caddesinde, tek tek esnafı ve kahvede oturan vatandaşaları ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Karşılıklı sohbetlerin yapıldığı, fikir alışverişinin yapıldığı ziyaretlerde konuşan Dr. Çerçi, “Manisa’yı hak ettiği değere kavuşturmak için yola çıktığını” dile getirdi.

“MANİSA’YI MARKA ŞEHİR OLARAK TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA TANITACAĞIZ”

Manisa’da yıllardır üzerinde çalıştığı projeleri ve güçlü kadrolarla marka şehir haline getirmek için hizmet vereceğini belirten AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Yrd.Doç. Dr. Mehmet Çerçi, “Bugüne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir işe de talip olmadım. Aldığım aile ve teşkilat terbiyesiyle, alnım ak olarak bu günlere geldim. Bundan sonra da aynı prensip ve tavrımı koruyacağım. Başkanlığı döneminde de iki dönem yaptığım Milletvekilliği sürecinde de hep halktan biri olduk, teşkilatımıza ve halkımıza hizmet vermek için çalıştık, ayrım yapmaksızın herkese kucak açtık, ben yine sizden biri olmaya devam edeceğim. Planlarımızla, projelerimizle, hedeflerimizle, vizyonumuzla, sorumluluğumuzun bilinciyle, Manisa’mızı ve 17 İlçemizi hak ettiği değere kavuşturmak için, marka şehir yaparak, Türkiye’ye ve dünyaya tanıtmak için çalışacağız” diye konuştu.