Coşkun YAMAN/BALIKESİR,()- BALIKESİRSPOR'da Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin istifasından sonra 4 Kasım'da yapılacak kongreye kadar takımın başına getirilen Teknik Sorumlu Muhammet Yılmaz, geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanında kadroya almadığı Zeefuik'i, Yeni Malatyaspor randevusunda ilk 11'de sahaya sürdü. Yılmaz ilk 11'in değişmez ismi Hırvat stoper Glumac'ın yerine Hüseyin Tok'a şans verdi. Bu sezon yokları oynayan Karikari ise yine yedek soyundu.

Ligde alınan başarısız sonuçlar tribünü vurmaya devam ediyor. Balıkesirspor-Yeni Malatyaspor maçına ilgi yok denecek kadar azdı. Karşılaşmayı yaklaşık 1000 kırmızı beyazlı taraftar izledi. Yaklaşık 30 Malatyalı futbolsever de kendilerine ayrılan tribünde takımlarına destek verdi. Balıkesirsporlu taraftarların "Marmara Derebeyleri" pankartı dikkat çekti.

Yeni Malatyaspor kadrosunda tanıdık isimler vardı. Balıkesirspor'un eski sağ beki Kemal Cingirt, sarı kırmızılı formayı giydi. Kemal, müsabaka öncesi eski arkadaşlarıyla hasret giderdi. Balıkesirspor'un eski futbolcularından Ali Ravcı ise Malatyaspor'un sportif direktörü olarak tribündeydi.

Taraftarlar gibi kent yönetimi de karşılaşmaya ilgi göstermedi. Sadece İl Emniyet Müdürü Ferudun Boz protokol tribünündeki yerini alırken, Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk cezalı olduğu için stada giremedi. Bu arada kırmızı beyazlı ekibin Cumhuriyet Bayramı gibi anlamlı bir günde kutlama içerikli bir pankartla sahaya çıkmaması eleştirilere yol açtı.