Muğla’nın Seydikemer ilçesine bağlı Yayla Patlangıç Muhtarı Ramazan Balcı, mahallesinde sadece 1 kilometrelik asfaltsız yolun kaldığına vurgu yaparak Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve ekibine teşekkür etti
Seydikemer Belediyesi, Seki ve Dont Mahallelerinde gerçekleştirdiği asfalt çalışmalarının ardından çalışmalarına Yayla Patlangıç Mahallesi ve Ceylan Mahallesi ile devam etti. Kış aylarında yine Seydikemer Belediyesi tarafından Ahat Caddesinin kilit parke kaplandığını hatırlatan Yayla Patlangıç Muhtarı Ramazan Balcı, “Köyümüzde neredeyse asfaltsız yer kalmadı. Şu anda merkez mevkiindeki asfalt çalışmaları son eve kadar yapıldı. Yukarıda sadece 1 Km’lik Kurtlar Mevki kaldı, o da ileriki tarihlerde yapılır. Köyümüze Seydikemer ve Fethiye istikametinden ana giriş yolu olan Karabel’deki giriş önemliydi, o da yapılıyor. Çalışmalardan dolayı Başkanıma ve personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre Yayla Patlangıç köy içi mevkiinde bin 300, Karabel ve Gacak arasının da 2 bin metre uzunluğa sahip olduğu öğrenildi.