Şampiyonaya Samsun ilimiz İlkışık Eğitim Uygulama İş Okulu spor kulübü sporcuları damga vurdu. Müsabakalar sonunda 12-15 Yaş gurubu (Yıldızlarda) İlkışık Eğitim Uygulama İş Okulu spor kulübü sporcuları 1.Mehmet Yasin Bayraktar Altın Madalya, 2. Mümin Güleç gümüş madalya, alarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Geçen sene Yıldızlar Masa tenisi Birincisi Salihcan Öztankal bu yıl Gençlerde yarıştı.  Altın madalya kazanarak 16-21 yaş (Gençler ) katogirisinde Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Sporculardan Salihcan’nın Babası Hüseyin Öztankal duygularını şu şekilde ifade etti ; “Şampiyonanın çok güzel geçtiği, bu özel sporcularımıza destek olunduğunda, imkan verildiğinde neleri başaracağını Samsun’umuza ve Türkiye ye gösterdiklerine şahit olduK.  Özel sporcularımızın müsabakaları boyunca bizleri en iyi şekilde ağırlayan Başta TOSSFED Başkanımız Sayın Birol Aydın ve yönetim kuruluna, Samsun İl Gençlik Hizmetleri spor Müdürümüz Güven Özyurt’a, sporcularımızın müsabakalara hazırlanmasında emeği geçen TOSSFED Samsun İl temsicimiz İlkışık Eğitim Uygylama ve İş okulu Müdürümüz sayın Resul Aygün’e, değerli zamanını özel sporcularımızı müsabakalara  hazırlayan öğretmenimiz Murat Pala’ya emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

TOSSFED Samsun İl temsicisi İlkışık Eğitim Uygulama ve İş okulu Müdürü Resul Aygün’de,  “Özel sporcularımız Türkiye şampiyonasına hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ediyor.  inşallah sporcularımızdan geçen yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Şampiyonluğu bekliyoruz” şeklinde konuştu.


SAMSUNSPORLUYUZ.COM