Adıyaman’daki şehit polis aileleri ve gaziler İl Emniyet Müdürlüğünün iftarında bir araya geldi.
Vali Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürlüğünce Polisevinde verilen iftarda Adıyaman’daki şehit polis aileleri ve gazilerle buluştu.
Polisevinde düzenlenen iftar yemeğine Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner ve eşi, emniyet personeli, şehit polis aileleri ve gaziler katıldı.
Şehit Polis aileleri ve gazilere verilen her masaya bir emniyet şube müdürü oturarak, şehit yakınları ve gazilerle sohbet ederek, varsa sıkıntılarını dinleyip tek tek not aldılar.
Vali Mahmut Demirtaş eşi Beyhan Demirtaş’la birlikte iftar sonrası şehit yakınları ve gazilerin masasını tek tek dolaşarak şehit aileleriyle sohbet edip yakın ilgi gösterdi.
Vali Mahmut Demirtaş ayrıca, iftar programına aileleriyle birlikte gelen şehit ve gazilerin çocuklarına da yakın ilgi göstererek, çocukları kucağına alıp fotoğraf çektirdi.
Ramazanın birlik, beraberlik, kardeşlik için güzel bir vesile olduğunu dile getiren Vali Mahmut Demirtaş, "Bu topraklarda huzur içerisinde yaşıyorsak bunun en önemli sebebi şehit ve gazilerimizdir. Onları şükranla ve minnetle anıyoruz” dedi.