Canik Bayan Basketbol Takımı Altyapı Sorumlusu Cem Beşiroğlu ile Karşıyaka Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Eş’in de hazır bulunduğu ziyarette öğrencilerle sohbet eden Başkan Genç, genç sporculara başarı diledi.

“EN ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZ GENÇLERİMİZ”

Canik Belediyesi olarak gençlere ve spora ayrı bir önem verdiklerini belirten Başkan Genç, "Bizim en önemli değerlerimiz gençlerimiz. Bu bilinçle 10 yıldır gençlerimize önemli yatırımlar yapıyoruz. Çünkü biliyoruz ki, gençlere yatırım, geleceğe yatırımdır. Biz gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, onları bilgiyle, manevi değerlerimizle ne kadar iyi donatırsak geleceğimiz o kadar sağlam olur" dedi.

Gençler için eğitim ve spor yatırımları yaptıklarını ve bu konuda bölgenin lideri olduklarını ifade eden Genç, "Bölgemizde eğitime ve spora bizim kadar yatırım yapan bir başka belediye yok. Özellikle Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden tek takım olan basketbol takımımızın bayan oyuncuları genç kızlarımıza model oluşturmaktadır. Sizlerin de inşallah basketbol alanında ileride şehrimizin adını duyuracağınıza inanıyorum. Konya’da yapılacak finallerde önemli bir derece elde ederseniz sizlere çok anlamlı bir hediyemiz olacak" diye konuştu.