PTT 1'inci Ligi'nin 2'nci haftasında Boluspor deplasmanında 1 puanı Çağlar'ın 90+4'üncü dakikadaki golüyle kurtaran Altınordu, 4-0'lık Samsunspor bozgununun yaralarını sardı.
Boluspor beraberliğinin en az galibiyet kadar önemli olduğunu dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Oyunun genelinde üstün olan taraf bizdik. Rakibe çok az pozisyon verdik. Hakkımız 3 puandı, ancak uzatmada gelen gol motivasyonumuzu koruyup, önümüzdeki haftalara umutla bakmamızı sağladı" dedi. Pes etmeyen bir takım olduklarını bir kez daha gösterdiklerini sözlerine ekleyen Hüseyin Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Aynı inançla yola devam edeceğiz. Ara vermeden cuma günü oynayacağımız 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına başlayacağız. Onlar da bizim gibi disiplinli bir takım. İki haftadır kaybetmeden 4 puan topladılar. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Şu an için transfer düşünmüyoruz."
Altınordu'da kaleci Tolgahan'ın cezası sona ererken Gökhan, Berk ve Yener'in tedavileri sürüyor.
ÇAĞLAR'DAN SİFTAH
Altınordu'nun altyapısından yetişen genç stoper Çağlar Söyüncü, 90+4'üncü dakikada rakip fileleri sarsarak takımını ipten alırken, aynı zamanda profesyonel kariyerindeki ilk golünü kaydetmenin sevincini yaşadı. Geçen sezon zaman zaman A Takım'da şans bulan 19 yaşındaki savunmacı, bu sezonun ilk iki haftasında sergilediği performansla ilk 11'deki yerini garantiledi.

FOTOĞRAFLI