Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın çözüm süreci ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki açıklamaları sonrası AK Parti'de büyük bir tartışma yaşanmıştı.
Bülent Arınç'ın açıklamalarına destek veren Abdullah Gül, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin gibi eski isimlere AK Parti içinden tepki gelmişti.

İSİMLERİ LİSTEDEN SİLİNDİ
AK Parti'nin resmi sitesi akparti.org.tr sitesinde yer alan "Kurucu Üyeler" listesinden Gül, Arınç, Çelik ve Yakar Yakış'ın isimlerinin güncel siteden silindiği öne sürüldü.

ÖNCE ERDOĞAN SONRA BÜLENT ARINÇ...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile 9 Şubat akşamı bir araya gelmişti. 3 saat süren görüşmede Suriye'deki durum, Güneydoğu'daki operasyonlar ve güncel olaylar ele alınmıştı.
Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Sadullah Ergin ve Nihat Ergün ile bir araya gelmesi, siyaset kulislerini hareketlendirmişti.
Görüşmede Gül'ün Arınç'a "Trollerin yaptıkları ne kadar yanlışsa basın üzerinden konuşmak da o kadar yanlıştır" dediği öğrenildi. 

Kaynak: İnternet Haber