Onur ATIŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci. Lig Kırmızı Grup'te sezona Amed Sportif ve Tuzlaspor yenilgileriyle kötü bir başlangıç yapan Bucaspor'un teknik direktörü Levent Eriş istifa etti.
Kulüpte yalnız bırakıldığı için ayrılık kararı aldığını açıklayan tecrübeli teknik adam, şunları söyledi:
"İstifa gerekçem bir başka kulüple görüşmem değil. Sezon başında da benimle çalışmak isteyen pek çok kulüp olmasına rağmen Bucaspor'u tercih etmiştim. İdari ve maddi sorunlarla tek başıma boğuşmak beni yıprattı. Kimse Bucaspor'a sahip çıkmıyor. Kulübü görmezden geliyor. Bu şartlar altında çalışamam. Bana destek veren Başkan Çetin Kayışlı'dan af diliyorum. Buraya kadarmış."
3'üncü Lig 2'nci Grup temsilcisi Manisa Büyükşehir Belediyespor'la anlaştığı yolundaki iddialara da değinen Levent Eriş, şöyle konuştu:
"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'le bir görüşme gerçekleştirdiğim doğru. Ancak ortada bir anlaşma ya da imza yok. Bu arada Şanlıurfaspor'dan da gelen teklif var. Başkan Ergün'le bir kez daha görüştükten sonra kararımı vereceğim. Ancak dediğim gibi, benim Bucaspor'dan ayrılma nedenim başka takımlara gitmek değil. Buca Arena'da oynanan Karşıyaka-Şanlıurfaspor maçında locadan çıkarılmamın da bu kararda etkisi var."