Darbe girişiminin başarısız olması karşısında iyice çıldıran teröristbaşı Gülen 'sabredin' mesajları verirken, 14 Ağustos'a işaret etmiş olabileceği tahmin ediliyor. Bunun en büyük göstergesiyse örgüt yandaşlarının 14 Ağustos vurgulu tweetleri.
 
"BEBEK" GÖSTERDİLER DARBE ÇIKTI, YUMURTADAN NE ÇIKACAK?
 Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi başarıyla püskürtülürken, örgütün bu tarihe yıllar öncesinden işaret ettiği ve yoğun bir şekilde hazırlık yaptığı ortaya çıktı. Başta teröristbaşı Fethullah Gülen olmak üzere FETÖ mensupları ve örgütün yayın organları, sık sık 15 Temmuz tarihine dikkati çeken ifadeler kullanmış olduğu gün yüzüne çıktı. Zaman gazetesininreklam filminde gülen bebek sahnesi kullanılmış, 9 ay sonra darbe girişimi olmuştu.
 
"20 GÜNLÜK KULUÇKA"
 Örgütün elebaşı Gülen bu kez açık bir şekilde örgüt mensuplarına 'sabredin' talimatı verdi. Mesajında 'kuluçka' örneği kullanan Gülen, "Ne kadar ağır gelirsen gelsin dişini sık ve sabret. Beklentilerin karşısında kuluçkada yumurtaların 20 gün çevrildiği gibi sabret" dedi.
 
14 AĞUSTOS TWİTLERİ
 Başbakanlık Uzmanı olarak görev yapan ve FETÖ'ye bilgi sızdırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan Akif Mustafa Koçyiğit adına açılan Twitter hesabı üzerinden paylaşılmış olan son tweette dikkati çeken bir tarihe işaret edildi.




Kaynak: Gazete Vatan