Esenyurt’ta düzenlenen Kars, Ardahan ve Iğdır dayanışma gecesine katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, vatandaşların coşkusuna ortak olarak hep birlikte halay çekti.
Kars, Ardahan ve Iğdırlı vatandaşlar Esenyurt’ta düzenlenen dayanışma gecesinde bir araya geldi. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Aslan, AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı ve Milletvekili Tülay Kaynarca, Mahmut Övür, Yeşil Aytulum ve Arif Kalmaz’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Üç katlı kültür merkezini tıka basa dolduran vatandaşlar, programda yöresel oyunlar sergileyip renkli görüntüler oluşturdu. Gecede, vatandaşlar memleket hasretini giderirken Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da vatandaşların sevincine ortak olup birlikte halay çekti.
Vatandaşlarla bir arada olmaktan dolayı mutluluğunu dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Türkiye üzerinde oynanmak istenen ve perde arkasında gece gündüz kurulan tezgahları bozmak için Kars, Ardahan ve Iğdırlılar kararlı mı diye geldik, gördük kararlılar. İnşallah bu oyunu Türkiye, Laz’ı, Çerkes’i ve Kürt’üyle bozacak” dedi.
AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Milletvekili Adayı ve Milletvekili Tülay Kaynarca ise gecenin güzel ve yoğun katılımlı olduğunu söyleyerek, “ Bu gece 7 Haziran seçimleri sonrasının güzel bir işaretiydi. İnşallah ben inanıyorum ki bundan sonraki süreçte benim güzel hemşerilerim bu sese kulak verecektir ve bu oyunu oylarıyla bozacaktır” diye konuştu.