MSK Fuarcılık tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Benim Okulum Fuarı”, Antalya Cam Piramit’te 8-10 Mayıs 2015 tarihlerinde kapılarını açacak.
Çocukların kreş zamanından, kolej çağına kadar ihtiyaç duyacağı tüm ürün ve hizmetleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen “Benim Okulum Fuarı”nda eğitime yeni başlayacak olan çocukların ve ailelerinin kafasındaki bir çok soruya uzmanlar eşliğinde yanıt bulunacak.
Fuara kolejler, özel okullar, okul öncesi eğitim kurumlarının yanı sıra kırtasiyeciler, okul öncesi eğitim materyalleri satıcıları, özel etüt ve kurs merkezleri, hastaneler, pediatri uzmanları, doktorlar, beslenme uzmanları, öğrenci servis firmaları, öğretmenler ve catering firmalarının da katılacağı ve çocuk gelişimi ve eğitimi alanında pedagojik formasyona sahip eğitimciler ile eğitim veren okullar, çocuk sağlığı uzmanı doktorlar ve beslenme uzmanlarının ailelerle bir araya gelerek bilgi vereceği belirtildi.
Fuara ilişkin açıklama yapan MSK Fuarcılık Genel Müdürü Buket Tekinsoy, fuardaki etkinlikler sayesinde ailelerin merak ettiği, çocuklarını göndermeyi düşündüğü ve kararsız kaldığı okullar hakkındaki birçok soruya uzmanlar eşliğinde yanıt bulabileceğini kaydetti.