MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Akçadağ MHP ilçe teşkilatını ziyaret eden Kalkan, İlçe Başkanı Yusuf Ertaş tarafından karşılandı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, seçim çalışmaları kapsamında tüm ilçe teşkilatlarına ziyaretlerde bulunarak, bir yandan partisinin tanıtımını yaparken, bir yandan da ilçe teşkilatlarının sorunlarını ilk ağızdan dinliyor.
Hakan Kalkan, oluşturduğu çalışma grubunun planladığı program çerçevesinde Akçadağ’a gitti. Kalkan, Akçadağ MHP ilçe Başkanı Yusuf Ertaş ile yaptığı görüşmede öncelikle ülkenin içinde bulunduğu sorunlara değindi.
Hakan Kalkan, hükümetin herkesi etkisiz hale getirmeye çalıştığını vurgulayarak, "Ülkenin o kadar çok sorunu var ki, AKP döneminde her şey tersine döndü" dedi.
Kalkan, Malatya’nın bir çok sorununun olduğunu ve AKP iktidarının Malatya’da vatandaşları uyutma projesi uyguladığını ifade ederek, başta kayısı olmak üzere, uyuşturucu ve diğer sorunların çözümü noktasında çalışmalarını tamamladığını belirterek, “Ülkem için diyerek yola çıktık” ifadesini kullandı.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak hedeflerinin iktidara gelmek olduğunu kaydeden Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Hükümetin söylem ve uygulamalarından güç alan terör örgütü PKK’nın artık Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yol kesmeye başladığını belirtti.
Hakan Kalkan şöyle konuştu:
“Polisimiz zırhlı araçlarla geziyor. Gidişat kötü, Allah nasip ederse MHP olarak bu işe dur diyeceğiz. Yönetimden memnun olmayan vatandaşlarımız Partime destek vermeli” dedi.
Kalkan sözlerini şöyle tamamladı:
“İlçe ilçe, köy köy, sokak sokak gezerek tüm vatandaşlarımıza ülkemizin sorunlarını ayrıntılarıyla anlatacağız. Sadece sorunları dile getirmekle kalmayacağız, sorunların çözümlerini de vatandaşlarımıza ileteceğiz. Halka çalışmalarımızı anlatmamız gerekiyor. AKP yönetimine vatandaşlarımız mahkum değil. Her sorunun çözümü mutlaka var ve bu çözümlerin yolu da MHP iktidarı. Aday listesinde yer alalım ya da almayalım fark etmez. Ben ve çalışma grubum faaliyetlerimizi iktidar yolunda, Partimiz MHP için, seçim gününe kadar aralıksız sürdüreceğiz.”
Akçadağ MHP ilçe Başkanı Yusuf Ertaş da, “Çalışmalarımızın daha etkin olması için çaba gösteriyoruz. Amacımız Sayın Hakan Kalkan’ın da söylediği gibi çalmadık kapı bırakmamak” diye konuştu.