Türkiye’nin en büyük yaygın eğitim kurumlarından ASMEK’in 2017-2018 yeni dönem kayıtları başladı. ASMEK’te eğitim almak isteyen vatandaşlar önce internet üzerinden kayıt yaptıracak.

Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (ASMEK) 2017-2018 yılı eğitim dönemi için online kayıtlar başladı. Antalya’da mesleki ve beceri sahibi olmaya yönelik kurslar düzenleyen ASMEK’e kayıt için vatandaşlar önce www.asmek.org.tr’den online kayıt yaptıracak. 5 -7 Eylül tarihlerinde internet üzerinden ön kayıt yaptıran kursiyerler, 13-17 Eylül tarihlerinde de ASMEK merkezlerine bire bir başvurarak kesin kayıt yaptıracak.

"Online Kesin (Asıl) Kayıt" yaptıran kişilerin istenen evrakları 8-10 Eylül 2017 tarihleri arasında kurs merkezlerine teslim etmeleri de gerektiği bildirildi.

Antalya merkezi ve ilçelerde toplam 21 kurs merkezinde eğitim veren ASMEK bu yıl 28 farklı alanda 189 branşta kurs açacak. ASMEK’te meslek, bilgisayar, sanat ve yabancı dil gibi çok sayıda bölümde kurs imkanı sağlanıyor.