Erzurum’un Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a boks sporuna verdiği destekten ötürü ve uluslararası turnuvalardan alınan başarıdan dolayı Türkiye Boks Federasyonu üstün hizmet belgesi ve plaket verildi.
Boks Doğu Anadolu Temsilcisi Kemalettin Yentemur, Ak Parti Belediye Meclis üyesi Orhan Gözgeç, Uluslararası Boks Hakemlerinden Fedli Temur, Macit Başaran, Milli Boks Antrenörü Gürkan Sönmez ile boksör Erol Çavuşoğlu ile birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları makamında ziyaret etti. Boks branşına verdiği desteklerden ötürü Başkan Bulutlar’a teşekkür eden konuklar ziyaretinin sonunda Türkiye Boks Federasyon Başkanı Eyüp Gözgeç adına üstün hizmet beleyesini Belediye Meclis üyesi Orhan Gözgeç, Başkan Bulutlara takdim ederken plaket ise Boks Doğu Anadolu Temsilcisi Kemalettin Yentemur verdi.
SPORA VE YARINIMIZ OLAN GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPIYORUZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Spora ve sporcuya desteğimiz her zaman devam edecek, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum. Belediye olarak sadece asfalt, temizlik gibi rutin hizmetlerimizin dışında asıl hizmetimiz yarınlarımız olan çocuklarımıza ve gençlerimize yatırım yapıyoruz. Bugün itibariyle boks takımımızda 201 lisanslı sporcumuz var. Belediye Spor Kulübü olarak Birinci ligde Voleybol takımı, atlı cirit takımı, futbol, atletizm, kızak gibi birçok branşı bünyesin de barındıran kulübümüzde toplam bin 100 sporcumuz bulunuyor ” dedi.
BAŞKAN BULUTLAR “TESİSLERLE PALANDÖKENİN KADERİ DEĞİŞTİ”
Palandöken ilçesindeki tesisleşmeye ve gençlerin spora teşvik edilmesine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Bulutlar, “ Merkezi hükümetimizin ve belediye olarak ilçeye kazandırdığımız tesislerle Palandökenin kaderi değişti. Bu dönem içerisin dede yapılacak tesislerimiz var. Spor gelişsin, gençlerimizi spor sahalarına çekelim istiyoruz. Bu konuda fedakarlıktan çekinmiyoruz. Ailelerin çocuklarını rahatlıkla spor kulübümüze emanet etmesi için çalıştıklarını ifade eden Başkan Bulutlar, “Kulübümüz güçlensin, mahalle gençliğine sahip çıksın. Palandöken, sporuyla ve kış turizmiyle marka olsun diye elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Altyapısıyla birlikte güçlensin istiyoruz. Palandökenin geleceği için sağlam temeller atalım. Bu amaçlarla çalışıyoruz, aynı güçle hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.