Diyarbakır Şehit Teğmen Ayfer Gök Anaokulu öğretmenleri 2014-2015 eğitim öğretim yılında mezun olacak öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.
Okul Müdürü Kadime Pesen Duman öncülüğünde düzenlenen tören Cahit Sıtkı Tarancı Kültür Merkezi Orhan Asena Sahnesi’nde yapıldı. Törene mezun olan öğrenci velilerinin yanı sıra anaokulunda eğitim gören diğer öğrencilerin de velileri katıldı. Bünyesinde 9 öğretmen ile 8 sınıfın bulunduğu okulun bütün öğrencileri farklı etkinliklerle ailelerinin karşısına çıktı. Öğretmenlerinin öncülüğünde hazırladıkları şovları sergileyen minik öğrenciler izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Mezun olan öğrenciler, teker teker isimleri ile anons edilerek mezuniyet plaketlerini aldı. Plaketlerini alan öğrenciler keplerini atarak ilk mezuniyetlerini yaşadı.
Törenin sonlarına doğru okula destek olan öğrenci velilerine Okul Müdürü Kadime Pesen Duman tarafından plaket ve çiçek takdim edildi. Okulda görev yapan öğretmenlere de plaket verilmesinin ardından mezuniyet töreni minik mezunların veda şarkıları ile son buldu.