Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına İbrahim Yetkinşekerci seçildi.
Gaziantep Ticaret Odası (GTO) koordinatörlüğünde oluşturulan TOBB Genç Girişimciler İcra Kurulu seçimleri tamamlandı.Seçimlerde başkan İbrahim Yetkinşekerci olurken, başkan yardımcılıklarına Okan Karalar, İbrahim Sarıca ve Ayvaz Sarı seçildi. 8 asil, 8 yedek icra kurulunun görev yapacağı Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu çalışmalarına başladı.
GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, yaptığı yazılı açıklamada, genç girişimcilerin ekip ruhuyla yeni projeler geliştireceklerine inandıklarını belirtti. Girişimciliğin önemine dikkati çeken Göçer, “Girişimcilik ne kadar önemliyse genç girişimcilerde o kadar önemlidir. Bu nedenle oda olarak genç girişimcileri destekliyoruz” dedi.
Kurul üyelerinin Gaziantep’te genç girişimciliğin gelişmesi ve artması konusunda daha fazla çalışacaklarına inandıklarını ifade eden Göçer, şöyle devam etti:“Başkan ve kurul üyeleri, genç girişimcilerin önünü açacak yeni fikirler üreterek şehre artı değer katacaklardır. Farkındalık oluşturmak için her zaman yeni fikirler üretilmesi gerekiyor. Her biri farklı sektörlerde çalışan genç girişimcilerimizin sektörleriyle ilgili farkındalık oluşturacak fikirler çıkarmasını bekliyoruz. Bu farkındalık hem kendilerini hem şehrimizi hem de ülkemizi öne çıkaracaktır.”
Gaziantep Ticaret Odasının genç girişimcilere yol açacağını vurgulayan Göçer, “Genç girişimcileri oda olarak destekliyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.