SİNOP (AA) - Vali Yavuz Selim Köşger, her ay Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) bir sanayi tesisinde yapılan toplantıya katıldı.

OSB'de tesisi bulunan sanayicilerin sorun ve taleplerinin dinlendiği toplantıda daha önce yapılan toplantılarda dile getirilen ve çözüme kavuşturulan sorunlar hakkında sanayicilere bilgi verildi.

Toplantıya, Vali Köşger'in yanı sıra İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten,Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Valilik Yatırım Danışmanı Hayati Yaşar, Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş, İŞKUR Müdür Vekili Fikret Bilgili, KOSGEB Müdürü Gürsel Kızılarslan, KUZKA Sinop Yatırım Ofisi Sorumlusu Berkol Alevli, OSB Bölge Müdürü Ramazan Ustabaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Derici ile OSB'de tesisi bulunan sanayiciler katıldı.

Vali Köşger, toplantı sonrasında beraberindekilerle 'sim İpliği' üretimi yapan Simfleks fabrikasını gezerek, fabrika yetkililerinden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.​