Gaziantep Dr. Ersin Aslan Devlet Hastanesi’nde, başarılı bir ameliyat daha gerçekleştirildi. İş kazası geçiren Suriyelinin kopan kolu, ameliyatla yerine dikildi.
Edinilen bilgiye göre, Suriyeli Abdullah Antroz (23), 21.Şubat Cumartesi günü 09.00 sıralarında iş kazası geçirdi. Kolu kopan Abdullah Antroz, yaralı olarak Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Sağ dirsek seviyesinden kolu kopan işçi, yapılan tetkik ve tahliller sonucu zaman kaybına uğramadan ameliyata alındı. Hastanın sağ kolundaki kemiklerde kırılma, ezilme, damar ve sinirlerde de kopma olduğu, kolu sadece derinin tuttuğu tespit edildi. Ortopedi Doktoru Servet Kaya, Göğüs Kalp Damar Cerrahi Doktoru Bahattin Çiftçi ile Plastik Cerrahi Doktoru Murat Keret tarafından yapılan 6 saatlik ameliyatta, kopan kol yerine dikildi. Hasta, ortopedi servisine yatırılarak gözlem altına alındı.
Ameliyat sonrası konuşan Abdullah Antroz, “Bana kolumu tekrar veren ve sağlığıma kavuşturan Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi doktorlarına ve sağlığım için canla başla çalışan tüm hastane çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.