Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Ladik ve Asarcık'ta Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a destek gezileri kapsamında Ladik ve Asarcık'ta vatandaşlarla buluştu. Her iki ilçede güreş ve yayla şenliklerine katılan Başkan Genç, ilçe halkından Başbakan Erdoğan için destek istedi. 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Halkımız, yapılan ittifaklarla Türkiye'nin önüne takoz koymak isteyenlere gerekli cevabı bir kez daha verecektir" dedi.
“MİLLETİMİZ YİNE TOKAT ATACAK”
Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olanların olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "3. havalimanı, 3. köprü, Kanal İstanbul, Marmaray gibi büyük projeler birilerini rahatsız ediyor. Doğal olarak da dış güçler, içerideki taşeronları aracılığıyla bu ilerlemenin önüne geçmek istiyorlar. Çünkü bu bölgede güçlü bir Türkiye istenmiyor. Bugün muhalefet partileri, paralelciler ve dış güçler işbirliği içinde, omuz omuzadır. Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına engel olmaya çalışanlara en iyi tokadı milletimiz atacaktır. Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek 2023'e atılmış bir adımdır" şeklinde konuştu.
Ziyaretleri boyunca Ladik ve Asarcık’ta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, çocuklarla da yakından ilgilendi. Güreş müsabakalarında dereceye giren sporculara madalyalarını veren Başkan Genç, Ladik’te doğal kaynak suyundan da içti.