Türk Kızılayı Zonguldak şubesi tarafından 147. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle gönüllü kan bağışı standı kurarak vatandaşlara karanfil dağıttı.
Türk Kızılayı Zonguldak şubesi tarafından 147. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Şehitler anıtı önünde bulunan meydanda gönüllü kan bağışı standı kurarak vatandaşlara karanfil dağıttı. Düzenlenen etkinliğe Türk Kızılayı Dernek Başkanı Nihat Aygün, Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan katıldı. 147. Kuruluş yıl dönümüne özel düzenlenen ve gün sürecek olan etkinlik hakkında bilgiler veren Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, “11 Haziran Türk Kızılay’ının 147. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Zonguldak’ta kuruluş yıl dönümümüzü kutluyoruz. Bugünün anısına karanfil ve tatlı dağıtacağız. Bugün aynı zamanda Türkiye’nin her yerinde bu kutlamalar devam etmekte ayrıca önümüz ramazan ayı bu aylarda kan sıkıntısı çektiğimiz için Zonguldaklı vatandaşlardan ramazan ayında kan kampanyalarına katkı vermelerini ve yardımcı olmalarını isteyeceğiz. Ramazan ayında Zonguldak’ın çeşitli yerlerinde kan ekiplerimizi kuracağız. Vatandaşlardan gönüllü kan bağışında bulunmalarını istiyoruz” dedi.
2 sürecek olan etkinliğin ilk gününde vatandaşlar gönüllü kan bağışına yoğun ilgi gösterirken vatandaşlara karanfil ve tatlı ikram edildi.