Bingöl Belediyesi proje ekibi yapacağı proje öncesi kentteki kadınlarla görüşerek hangi meslekte eğitim almalarını tespit etmek için anket çalışması yapacak.
Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi’nin seçim döneminde projeleri arasında yer alan ‘Belediye proje ekibi’ faaliyetlerine devam ediyor. Başkan Barakazi’nin talimatları doğrultusunda kurulan proje ekibi yerli ve yabancı fonların belediyeye aktarılması amacıyla proje üretecek. Bingöl Belediyesi proje ekibi yapacağı proje öncesi kentteki kadınlarla görüşerek hangi meslekte eğitim almalarını tespit etmek için anket çalışması yapacağını duyurdu. Bingöl Belediyesi proje ekibi, Semt Konağı’nda kadın ve engelli dostu kuluçka merkezini açmak için Japon Elçiliği’ne sunacağı proje için Bingöl Belediyesi ‘Oynuyorum öğreniyorum’ kreşine ziyarette bulundu.
Kreşteki kadınlarla görüşen proje ekibi, Yenimahalle, Mirzan Mahallesi Yeşilyurt Mahallesi ve Bahçelievler Mahallesi’nde kadınlara yönelik anket çalışması yapacak.
Bingöl Belediyesi eğitim ve mesleki eğitim ihtiyaç belirleme anketi daha çok kadınların hangi mesleklere ihtiyaç duyduğu ve hangi mesleklerde eğitim almak istediklerine yönelik olacak.
Proje ekibi kreş ziyaretinin ardından Semt Konağı’nı gezerek merkez için yer tespitinde bulundu.