Son kararname ile Mersin Valiliği görevine atanan Vali Ali İhsan Su, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’yı kabul etti.

Sahil Valilik makamında gerçekleşen ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde konuşan Vali Su, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Toroslar ilçesi ve belediye çalışmaları hakkında Tuna’dan bilgi aldı. Başkan Tuna’nın ise Vali Ali İhsan Su’ya hayırlı olsun dileklerini iletmesiyle devam eden ziyaret, bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Çukurova Genç Girişimci İş İnsanları Derneği (ÇUGİDER) Başkanı Mazlum Balkan ve yönetim kurulu üyeleri de Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

Vali Su, Mersin’in ekonomik potansiyelinin değerlendirilmesinin, ülkemizin kalkınması açısından son derece önemli olduğunu belirterek, kentin ekonomik gelişimine katkı sunan sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsediklerini vurguladı.

ÇUGİDER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hasan Arslan da bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Mersin’de hep birlikte en iyi şekilde, birlik ve koordinasyon içerisinde eğitime ve iş insanlarına istihdam konularında hizmet sunmaya devam edeceklerini ifade ederek, Vali Su’ya görevinde başarılar diledi.